Versenykiírás

Az F1N kategóriában.

 
Nincs benne a naptárban, nem is lehet (még) ezzel minősítést szerezni, de (talán) a játék során néhány gyerekkel meg lehet kedveltetni a modellezést.

A verseny kiírója (rendező): Cavalloni SE

A verseny kezdete: amikor tudomást szerzel róla.

A verseny vége: 2008. november 15. (azért, hogy az eredményeket a dec. 6-i közgyűlésünkig összesíteni tudjam.)

Eredményhirdetés és díjkiosztás az egyesület közgyűlésén, 2008. december 6-án 17 órakor a Bp. XVI. Veres Péter u. 157-ben

A verseny folytatása: 2009. január 1.-től

A versenyzés módja: Egyéni, vagy/és csapatverseny. Egy csapat 6 főből áll. A csapatok tagjai résztvesznek az egyéni versenyben is.

Mindenki otthon rendezi meg a versenyt és az eredményeket a világháló segítségével küldi el a rendezőnek.

Részt vehet rajta az egész világról mindenki, aki magyarnak vallja magát.

(A kapcsolattartás hivatalos nyelve a magyar.)

Részletekért olvasd el a játék leírását és mellékleteit. (Több mellékletet készítettem, vagy még készülnek.) Ezeket csak azoknak küldöm, akiket érdekel és kérik.

Budapest, 2008. 01. 10.


Ezt a játékot – az F1N kategóriát –a közeli szomszédban, Horvátországban nagyon sokan művelik. Egy-egy versenyen 40-50 induló van, kicsik-nagyok egyaránt.

Akit érdekel, kattintson a Horvát Modellező Szövetség. Honlapjára. Még a hazai nemzetközi versenyeink eredményeit is megtaláljátok rajta több évre visszamenően is. Címe:

www.aeromodelarstvo.net

Ezen már csak a megfelelő modell-kategória versenyeit kell megkeresni, ahol fényképezőgép is van a verseny előtt, arról a versenyről nagyon jó képeket is találhatunk.

Például a múlt évi „Zapresic Indoor Open”-ről 70 fénykép bizonyítja a leírtakat. (De a Puszta kupa eredményei is ott vannak a sorban)Pinkert György