Cavalloni Ferenc Modellező Sportegyesület

Cavalloni Híradó 2001. július

Előző cikk TartalomjegyzékTartalomjegyzék

Következő cikk

Pályázaton nyertünk!

Az Informatikai Kormánybiztosság pályázatot írt ki társadalmi szervezetek részére, amelyen korszerű számítógépet és internet előfizetést lehetett nyerni, de vállalni kellett annak szakszerű és rendszeres kihasználását is. Ez a kapcsolattartás világhálón történő bonyolítását és honlap szerkesztését tűzte ki feladatul a nyerteseknek

Mint mindenre - erre is beadtuk pályázatunkat, de nem is reménykedtünk, mert pályázatainkat több éve mindenki csak elutasította - sajnálatát kifejezve.

Ezután mi lepődtünk meg a legjobban, amikor távoli ismerősök gratuláltak a gép megnyeréséhez. Még több napig várni kellett, mire a hivatalos értesítés is megérkezett.

Ismét várakozás következett, mert a levél azt tartalmazta hogy - név szerint - kijelölt ügyvéddel kötött szerződés után kaphatjuk meg a gépet.

Egy hónapos várakozás ismét, és egyszerre egy egészen más ügyvéd jelentkezett, hogy neki két napon belül meg kell kötnie a szerződéseket, mert egy hét múlva (!?!) ünnepélyesen adják át a kerületünkben nyerteseknek a gépeket.

Szerencsémre az illető közel lakott, egy órán belül már alá is írtam a szerződést. Hátra volt még egy államtitkári aláírás, amely a másik szerződő felet jelentette.

Az államtitkár által is aláírt szerződést mi nem is kaptuk vissza, október 12-én Harmath Andor vette át egyesületünk részére a gépet. (Munkaidőben, délelőtt fél 10 órakor volt az átadás.)

Még aznap délután visszavittünk mindent a gépet szállító KVENTA Kft-hez, hogy kicseréljünk mindent a nekünk jobban tetsző összeállításúra. Pl. a megnyert 15”-os monitort 17”-ra, a 128 MB-t 256 MB-re, az 52x CD olvasót CD ujraíró 8/12/32 IDE-re.

Internet címünknek kaptuk - a megnyert géppel együtt - a következőt:

civil3904.1@mail.datanet.hu

de valószínűleg számítottak arra hogy nem ez a név lesz nálunk a nyerő, ezért “második postafiókot” választhattunk magunknak. Ez lett a

modelsport@mail.datanet.hu

A gépet az MMSZ irodában helyeztem el, az erre a címre küldött levelek a Buzogány utcába érkeznek - akár az MMSZ-nek, akár egyesületünknek címezi valaki. Ezen a gépen végezheti Harmath Andor az MMSZ összes nyilvántartását és levelezését is. (Egyúttal az MMSZ-nek nem kell korszerűbb számítógép vásárlásra gondolnia.)

A Cavalloni SE internet címei változatlanok, tehát továbbra is működik az

info@cavalloni.hu

és honlapunkat is a régi helyen találhatod meg:

www.cavalloni.hu

Az új gépre és címre elsősorban azok küldjék leveleiket, akik a Magyar Modellező Szövetséggel közvetlenül kívánják felvenni a kapcsolatot.

Előző cikkTartalomjegyzékCavalloni Honlap

1165 Budapest Veres Péter u. 157.   Tel/fax: +36 1 211-4071
1625 Budapest, Pf. 16   info@cavalloni.hu

Következő cikk